Tomaten gevuld met spinazie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tomaten gevuld met spinazie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Vegetarisch & gezond

bereiding
  1. 1

    Spoel de tomaten. Snij het kapje eraf. Lepel er zoveel mogelijk vruchtvlees uit. Laat ze, omgekeerd, uitlekken.

  2. 2

    Spoel de spinazieblaadjes. Laat ze slinken in het aanhangende water. Kruid ze met noodmuskaat, peper en zout. Laat ze goed uitlekken in een vergiet. Hak ze grof.

  3. 3

    Klop de eieren los met peper en zout. Vermeng de kaas en de spinazie. Schep in de tomaten. Zet de kapjes weer op de tomaten.

  4. 4

    Schik de tomaten naast elkaar in een lichtjes ingevette ovenschaal. Besprenkel ze met de knoflookolie. Zet 25 minuten in de oven op 200 °C

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de tomaten. Snij het kapje eraf. Lepel er zoveel mogelijk vruchtvlees uit. Laat ze, omgekeerd, uitlekken.

  2. 2

    Spoel de spinazieblaadjes. Laat ze slinken in het aanhangende water. Kruid ze met noodmuskaat, peper en zout. Laat ze goed uitlekken in een vergiet. Hak ze grof.

  3. 3

    Klop de eieren los met peper en zout. Vermeng de kaas en de spinazie. Schep in de tomaten. Zet de kapjes weer op de tomaten.

  4. 4

    Schik de tomaten naast elkaar in een lichtjes ingevette ovenschaal. Besprenkel ze met de knoflookolie. Zet 25 minuten in de oven op 200 °C

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.