Recept

Vitello tonnato (2)

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Fris Italiaans

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200 °C. Kruid het gebraad met peper en zout. Braad het rondom aan in olie en leg het in een ovenschaal. Zet 30 tot 35 minuten in de oven. Laat afkoelen.

  2. 2

    Mix de tonijn in de blender, samen met de eierdooiers, de mosterd en 2 el kappertjesvocht. Voeg er beetje bij beetje olie aan toe, tot er een dikke saus ontstaat. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Snij de citroen in plakjes en verdeel ze over een serveerschaal. Snij het gebraad in fijne plakjes en leg het er bovenop. Schep er tonijnsaus over en bestrooi met kappertjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!