Mini pimientos rellenos
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Mini pimientos rellenos

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Gevulde minipaprika's

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Pel en snipper de ui en de knoflook. Week het brood in de melk en knijp uit. Meng het met het gehakt, het ei, de knoflook, de ui en de peterselie. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Vul de paprika’s met het gehakt en verdeel ze over ovenschaaltjes. Besprenkel met olijfolie en zet 25 minuten in de oven. Serveer met stokbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Pel en snipper de ui en de knoflook. Week het brood in de melk en knijp uit. Meng het met het gehakt, het ei, de knoflook, de ui en de peterselie. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Vul de paprika’s met het gehakt en verdeel ze over ovenschaaltjes. Besprenkel met olijfolie en zet 25 minuten in de oven. Serveer met stokbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.