Conchiglie met ansjovis en kappertjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Conchiglie met ansjovis en kappertjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pastaschotel met een lekkere pittige tomatensaus

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel en snipper de ui.

    Maak de paprika schoon en snij hem in blokjes.

    Snij de ansjovis in stukjes.

    Laat de tonijn en de kappertjes uitlekken.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water.

  3. 3

    Fruit de ui glazig in olijfolie. Doe er de paprika bij en roerbak 5 minuten. Voeg er de ansjovis, kappertjes, tijm, laurier, verbrokkelde tonijn en tomatencoulis aan toe. Breng op smaak met peper en zout. Laat 10 minuten zacht stoven.

  4. 4

    Beboter een ovenschaal en schep er de pasta in. Lepel er de tonijnsaus over.
    Bestrooi met de parmezaan. Zet even onder de grill, tot de kaas smelt en een goudbruin korstje krijgt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel en snipper de ui.

    Maak de paprika schoon en snij hem in blokjes.

    Snij de ansjovis in stukjes.

    Laat de tonijn en de kappertjes uitlekken.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water.

  3. 3

    Fruit de ui glazig in olijfolie. Doe er de paprika bij en roerbak 5 minuten. Voeg er de ansjovis, kappertjes, tijm, laurier, verbrokkelde tonijn en tomatencoulis aan toe. Breng op smaak met peper en zout. Laat 10 minuten zacht stoven.

  4. 4

    Beboter een ovenschaal en schep er de pasta in. Lepel er de tonijnsaus over.
    Bestrooi met de parmezaan. Zet even onder de grill, tot de kaas smelt en een goudbruin korstje krijgt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.