Panna cotta met kokos
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Panna cotta met kokos

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Romige smaakmaker

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Laat de gelatine 5 minuten weken in koud water. 

    Snij schilfers van de verse kokosnoot.

  2. 2

    Breng de room aan de kook met de kokosmelk en de suiker. Haal de pan van het vuur. Knijp de gelatine uit en los hem op in de kokosroom. Roer er 50 g frambozen door.

  3. 3

    Spoel vier schaaltjes met koud water. Verdeel er de bereiding over. Zet ze minstens 5 uur in de koelkast.

  4. 4

    Pureer de overige frambozen. Zeef de puree. 

  5. 5

    Ontvorm de panna cotta op bordjes. Garneer met de frambozencoulis en de kokosschilfers. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Laat de gelatine 5 minuten weken in koud water. 

    Snij schilfers van de verse kokosnoot.

  2. 2

    Breng de room aan de kook met de kokosmelk en de suiker. Haal de pan van het vuur. Knijp de gelatine uit en los hem op in de kokosroom. Roer er 50 g frambozen door.

  3. 3

    Spoel vier schaaltjes met koud water. Verdeel er de bereiding over. Zet ze minstens 5 uur in de koelkast.

  4. 4

    Pureer de overige frambozen. Zeef de puree. 

  5. 5

    Ontvorm de panna cotta op bordjes. Garneer met de frambozencoulis en de kokosschilfers. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken.