Panna cotta met kokos

  • 315 min
  • Erg makkelijk
  • Goedkoop
  • Europees
  • Dessert
Zo maak je ‘t
  1. Laat de gelatine 5 minuten weken in koud water. 

    Snij schilfers van de verse kokosnoot.

  2. Breng de room aan de kook met de kokosmelk en de suiker. Haal de pan van het vuur. Knijp de gelatine uit en los hem op in de kokosroom. Roer er 50 g frambozen door.

  3. Spoel vier schaaltjes met koud water. Verdeel er de bereiding over. Zet ze minstens 5 uur in de koelkast.

  4. Pureer de overige frambozen. Zeef de puree. 

  5. Ontvorm de panna cotta op bordjes. Garneer met de frambozencoulis en de kokosschilfers. 

Of toch iets anders?

  • Meer dan 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Panna cotta van witte chocolade

  • Meer dan 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Panna cotta met frambozen

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Panna cotta met chocolade, granaatappel en zure room

  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Panna cotta met aardbeien en besjes

  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Panna cotta van karnemelk en honing