Ovenschotel met kabeljauw en prinsessenboontjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Ovenschotel met kabeljauw en prinsessenboontjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kleurige schotel

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Spoel de courgettes, snij ze in plakjes en leg ze in een ovenschaal, voeg ’n scheutje olijfolie toe, bestrooi met peper en zout en zet 5 minuten in de voorverwarmde oven.

  2. 2

    Spoel de tomaten. Maak de boontjes schoon en blancheer ze enkele minuten in lichtgezouten water. Laat schrikken onder ijskoud water.

  3. 3

    Snij de kabeljauwfilets in stukken en doe samen met de boontjes, courgetten en de tomaten in een ovenschaal. Besprenkel met olijfolie, een scheutje witte wijn en kruid met peper en zout. Zet 10 minuten in de oven.

  4. 4

    Bestrooi met peterselie en serveer. Lekker met aardappelen in de schil.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Spoel de courgettes, snij ze in plakjes en leg ze in een ovenschaal, voeg ’n scheutje olijfolie toe, bestrooi met peper en zout en zet 5 minuten in de voorverwarmde oven.

  2. 2

    Spoel de tomaten. Maak de boontjes schoon en blancheer ze enkele minuten in lichtgezouten water. Laat schrikken onder ijskoud water.

  3. 3

    Snij de kabeljauwfilets in stukken en doe samen met de boontjes, courgetten en de tomaten in een ovenschaal. Besprenkel met olijfolie, een scheutje witte wijn en kruid met peper en zout. Zet 10 minuten in de oven.

  4. 4

    Bestrooi met peterselie en serveer. Lekker met aardappelen in de schil.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.