Aardappelen met kwark-geitenkaasvulling
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aardappelen met kwark-geitenkaasvulling

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Apart!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220° C.

  2. 2

    Kook de aardappelen gaar in gezouten water. Giet ze af en laat ze lauw worden. Halveer ze.

  3. 3

    Hak het basilicum fijn en meng het met de geitenkaas, plattekaas, room, peper en zout.

  4. 4

    Hol de aardappelhelften lichtjes uit en vul ze met het kaasmengsel. Schik ze op een bakplaat met bakpapier en zet 10 à 15 minuten in de oven.

  5. 5

    Halveer de kerstomaatjes en meng ze met de rucola, olie, azijn, peper en zout. Serveer de aardappelen met de salade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220° C.

  2. 2

    Kook de aardappelen gaar in gezouten water. Giet ze af en laat ze lauw worden. Halveer ze.

  3. 3

    Hak het basilicum fijn en meng het met de geitenkaas, plattekaas, room, peper en zout.

  4. 4

    Hol de aardappelhelften lichtjes uit en vul ze met het kaasmengsel. Schik ze op een bakplaat met bakpapier en zet 10 à 15 minuten in de oven.

  5. 5

    Halveer de kerstomaatjes en meng ze met de rucola, olie, azijn, peper en zout. Serveer de aardappelen met de salade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.