Steak tartaar bistrostijl
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Steak tartaar bistrostijl

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Mooi gepresenteerd

bereiding
  1. 1

    Hak het vlees met een scherp mes heel fijn. Meng naar smaak met peterselie, sjalot, worcestershiresaus, tabasco, peper en zout.

  2. 2

    Verdeel het vlees met behulp van een dresseerring over vier borden. Bestrooi met extra peterselie, versgemalen peper en kappertjes.

  3. 3

    Maak de eieren aan de buitenkant goed schoon. Breek ze voorzichtig en splits ze. Zet op elke steak tartaar een halve eierschelp met eidooier. Werk af met een plukje kervel. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Hak het vlees met een scherp mes heel fijn. Meng naar smaak met peterselie, sjalot, worcestershiresaus, tabasco, peper en zout.

  2. 2

    Verdeel het vlees met behulp van een dresseerring over vier borden. Bestrooi met extra peterselie, versgemalen peper en kappertjes.

  3. 3

    Maak de eieren aan de buitenkant goed schoon. Breek ze voorzichtig en splits ze. Zet op elke steak tartaar een halve eierschelp met eidooier. Werk af met een plukje kervel. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.