• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bloemkoolsoep

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Stevig soepje waar je amper werk aan hebt

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de ui.

    Verdeel de bloemkool in roosjes.

  2. 2

    Fruit de ui in 25 g boter. Doe er de bloemkool bij.

  3. 3

    Schenk er de kippenbouillon over. Voeg er een kruidentuiltje (peterselie, tijm, laurier) aan toe en kruid met peper en zout. Laat 20 minuten zachtjes inkoken.

  4. 4

    Verwijder het kruidentuiltje en mix de soep. Bestrooi met gehakte peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de ui.

    Verdeel de bloemkool in roosjes.

  2. 2

    Fruit de ui in 25 g boter. Doe er de bloemkool bij.

  3. 3

    Schenk er de kippenbouillon over. Voeg er een kruidentuiltje (peterselie, tijm, laurier) aan toe en kruid met peper en zout. Laat 20 minuten zachtjes inkoken.

  4. 4

    Verwijder het kruidentuiltje en mix de soep. Bestrooi met gehakte peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken.