Witte chocoladetruffels
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Witte chocoladetruffels

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een meesterlijk recept

bereiding
  1. 1

    Smelt de suiker met 100 ml water. laat inkoken tot een gladde suikersiroop.

  2. 2

    Smelt de chocolade met de room en roer tot een gladde pasta. Meng de suikersiroop erdoor. Doe in een schaal en zet minstens 5 uur koel weg.

  3. 3

    Maak met een parisiennelepeltje kleine bolletjes van de chocolademassa en leg ze op een met bakpapier bekleed bakblik.

  4. 4

    Rol de bolletjes door de chocoladeschilfers en presenteer de truffels in papieren pralinevormpjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Smelt de suiker met 100 ml water. laat inkoken tot een gladde suikersiroop.

  2. 2

    Smelt de chocolade met de room en roer tot een gladde pasta. Meng de suikersiroop erdoor. Doe in een schaal en zet minstens 5 uur koel weg.

  3. 3

    Maak met een parisiennelepeltje kleine bolletjes van de chocolademassa en leg ze op een met bakpapier bekleed bakblik.

  4. 4

    Rol de bolletjes door de chocoladeschilfers en presenteer de truffels in papieren pralinevormpjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.