Croque met ansjovistapenade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Croque met ansjovistapenade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Creatieve croque

bereiding
  1. 1

    Pel en pers de knoflook. Doe samen met de ansjovis, de olijven en de kappertjes in een blender. Voeg olijfolie toe en mix tot een tapenade. Breng op smaak met peper en zet in de koelkast.

  2. 2

    Pel de ui en snij in ringen. Rist de tijmblaadjes af. Fruit ze samen in olijfolie.

  3. 3

    Besmeer 4 sneetjes brood met de tapenade en beleg met de ui en tijm. Dek af met de oveirge sneetjes brood en gril de croques goudbruin.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en pers de knoflook. Doe samen met de ansjovis, de olijven en de kappertjes in een blender. Voeg olijfolie toe en mix tot een tapenade. Breng op smaak met peper en zet in de koelkast.

  2. 2

    Pel de ui en snij in ringen. Rist de tijmblaadjes af. Fruit ze samen in olijfolie.

  3. 3

    Besmeer 4 sneetjes brood met de tapenade en beleg met de ui en tijm. Dek af met de oveirge sneetjes brood en gril de croques goudbruin.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.