Lamsstoverij met couscous
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Lamsstoverij met couscous

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk kruidig potje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de ui en de knoflook.

    Snij het vlees in stukken.

    Snij de paprika's, de courgette en de aubergine in heel kleine stukjes.

  2. 2

    Kruid het vlees met peper en zout en bak het rondom aan in boter. Schep het uit de pan.

  3. 3

    Fruit in dezelfde pan de ui en de knoflook. Doe er het vlees bij. Overgiet met de lamsfond. Doe het deksel op de pan en laat 1 uur zachtjes sudderen.

  4. 4

    Breng de kippenbouillon aan de kook met de ras el hanout en giet over de couscous. Dek meteen af en laat 5 minuten wellen.

  5. 5

    Vermeng de couscous met de groenten en kruiden. Dek weer af en laat 30 minuten afkoelen. Garneer voor het serveren eventueel met muntblaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de ui en de knoflook.

    Snij het vlees in stukken.

    Snij de paprika's, de courgette en de aubergine in heel kleine stukjes.

  2. 2

    Kruid het vlees met peper en zout en bak het rondom aan in boter. Schep het uit de pan.

  3. 3

    Fruit in dezelfde pan de ui en de knoflook. Doe er het vlees bij. Overgiet met de lamsfond. Doe het deksel op de pan en laat 1 uur zachtjes sudderen.

  4. 4

    Breng de kippenbouillon aan de kook met de ras el hanout en giet over de couscous. Dek meteen af en laat 5 minuten wellen.

  5. 5

    Vermeng de couscous met de groenten en kruiden. Dek weer af en laat 30 minuten afkoelen. Garneer voor het serveren eventueel met muntblaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.