Gegrilde zeebaars met gember, lente-ui en chili
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gegrilde zeebaars met gember, lente-ui en chili

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pikant stukje vis

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de gember en snij 'm in fijne reepjes. Spoel de paprika's en de pepertjes en verwijder de zaadjes. Snipper het pepertje. Snij de paprika in reepjes en de lente-ui in stukjes.

  2. 2

    Meng de gember met de sojasaus en pers er de knoflook bij.

  3. 3

    Roerbak de groenten en het pepertje 2 tot 3 minuten in de olie. Doe er de fond bij en laat al roerend het vocht verdampen.
    Kruid met peper, zout en citroensap.

  4. 4

    Kruid de vis met peper en zout. Bestrijk 'm met olie en bak of grill hem goudbruin. Serveer met de groenten en een partje citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de gember en snij 'm in fijne reepjes. Spoel de paprika's en de pepertjes en verwijder de zaadjes. Snipper het pepertje. Snij de paprika in reepjes en de lente-ui in stukjes.

  2. 2

    Meng de gember met de sojasaus en pers er de knoflook bij.

  3. 3

    Roerbak de groenten en het pepertje 2 tot 3 minuten in de olie. Doe er de fond bij en laat al roerend het vocht verdampen.
    Kruid met peper, zout en citroensap.

  4. 4

    Kruid de vis met peper en zout. Bestrijk 'm met olie en bak of grill hem goudbruin. Serveer met de groenten en een partje citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.