Bokkenpootjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bokkenpootjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een meesterlijk recept!

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 150°C.

  2. 2

    Klop de eiwitten stijf met het zout en het citroensap. Klop er lepel per lepel de poedersuiker door, zodat je een glanzende meringue krijgt. Spatel het amandelpoeder voorzichtig door de meringue.

  3. 3

    Doe het mengsel in een spuitzak met gekartelde spuitmond en spuit staafje van zo'n 6 cm lang op een bakplaat met bakpapier. Zet 20 à 25 minuten in de oven. Laat afkoelen op een rooster.

  4. 4

    Smelt de chocolade au bain-marie. Doop de bokkenpootjes aan elke kant ongeveer 1 cm diep in de chocolade en laat drogen op een rooster.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 150°C.

  2. 2

    Klop de eiwitten stijf met het zout en het citroensap. Klop er lepel per lepel de poedersuiker door, zodat je een glanzende meringue krijgt. Spatel het amandelpoeder voorzichtig door de meringue.

  3. 3

    Doe het mengsel in een spuitzak met gekartelde spuitmond en spuit staafje van zo'n 6 cm lang op een bakplaat met bakpapier. Zet 20 à 25 minuten in de oven. Laat afkoelen op een rooster.

  4. 4

    Smelt de chocolade au bain-marie. Doop de bokkenpootjes aan elke kant ongeveer 1 cm diep in de chocolade en laat drogen op een rooster.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.