Nederlands vispannetje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Nederlands vispannetje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met kabeljauw, mosselen en scampi's

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Schil de aardappelen en snij ze in plakjes. Pel en ontpit de tomaten en snij ze in blokjes. Maak de prei en de wortelen schoon en snij ze in plakjes. Pel en snipper de ui.

  3. 3

    Schik de groenten in individuele ovenschaaltjes. Verdeel er de wijn over en kruid met zout en peper. Dek af met aluminiumfolie en gaar 30 minuten in de voorverwarmde oven.

  4. 4

    Schik de vis en de scampi’s op de bijna gare groenten en zet nog 10 minuten in de oven.

  5. 5

    Laat de mosselen openkoken op hoog vuur. Zeef het kookvocht, klop er de boter door en verdeel, met de mosselen, over de ovenschaaltjes. Serveer goed heet.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Schil de aardappelen en snij ze in plakjes. Pel en ontpit de tomaten en snij ze in blokjes. Maak de prei en de wortelen schoon en snij ze in plakjes. Pel en snipper de ui.

  3. 3

    Schik de groenten in individuele ovenschaaltjes. Verdeel er de wijn over en kruid met zout en peper. Dek af met aluminiumfolie en gaar 30 minuten in de voorverwarmde oven.

  4. 4

    Schik de vis en de scampi’s op de bijna gare groenten en zet nog 10 minuten in de oven.

  5. 5

    Laat de mosselen openkoken op hoog vuur. Zeef het kookvocht, klop er de boter door en verdeel, met de mosselen, over de ovenschaaltjes. Serveer goed heet.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.