Chocolademousse met peer
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Chocolademousse met peer

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Klassieke mousse met een fruitig smaakje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de peren en snij ze in kwartjes.

  2. 2

    Smelt de chocolade met 1 el water. Laat zeker niet koken.

  3. 3

    Haal de pan van het vuur en roer er de boter door. Roer er een voor een de eierdooiers door.

  4. 4

    Klop de eiwitten stijf en zet ze koel.

  5. 5

    Spatel voorzichtig de eiwitten door de mousse.

  6. 6

    Verdeel de mousse over schaaltjes, druk er voorzichtig de partjes peer in en zet ze 2 uur in de koelkast.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de peren en snij ze in kwartjes.

  2. 2

    Smelt de chocolade met 1 el water. Laat zeker niet koken.

  3. 3

    Haal de pan van het vuur en roer er de boter door. Roer er een voor een de eierdooiers door.

  4. 4

    Klop de eiwitten stijf en zet ze koel.

  5. 5

    Spatel voorzichtig de eiwitten door de mousse.

  6. 6

    Verdeel de mousse over schaaltjes, druk er voorzichtig de partjes peer in en zet ze 2 uur in de koelkast.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.