Recept

Sla met spek en ei

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een ontbijtklassieker omgetoverd tot lunchgerecht

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de bieslook in stukjes van 3 cm. 

    Snij de tomaten in stukjes.

    Snipper de ui.

    Spoel de spinazie en de sla.

  2. 2

    Bak het spek. Schep het uit de pan en hou apart.

  3. 3

    Toast het brood. Steek er kleine rondjes uit, halveer ze en bak ze kort in de pan van het spek.

  4. 4

    Kook de eitjes zacht.

  5. 5

    Vermeng de sla met spinazie, de tomaten, het brood, het spek en de ui. Verdeel over de borden en leg er een eitje bovenop. Bestrooi met bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Sla met spek en ei

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!