Gehaktkoek met ui
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gehaktkoek met ui

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een klassieker met één ingrediënt extra, en dat doet het 'm

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de korst van het brood en verkruimel de sneetjes.

    Pel de uien en snij ze in ringen.

    Verwarm de oven voor op 175°C.

  2. 2

    Roer de eieren los met wat peper, zout en een flinke mespunt laurierpoeder.

  3. 3

    Fruit de uien glazig in 1 el olijfolie. Laat een beetje afkoelen.

  4. 4

    Vermeng het gehakt met het broodkruim, de eieren en de gedroogde tijm. Breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Maak een broodje van laagjes gehakt en uiringen. Bestrijk het met olijfolie en leg het in een lichtjes ingevette ovenschaal. Zet 40 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de korst van het brood en verkruimel de sneetjes.

    Pel de uien en snij ze in ringen.

    Verwarm de oven voor op 175°C.

  2. 2

    Roer de eieren los met wat peper, zout en een flinke mespunt laurierpoeder.

  3. 3

    Fruit de uien glazig in 1 el olijfolie. Laat een beetje afkoelen.

  4. 4

    Vermeng het gehakt met het broodkruim, de eieren en de gedroogde tijm. Breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Maak een broodje van laagjes gehakt en uiringen. Bestrijk het met olijfolie en leg het in een lichtjes ingevette ovenschaal. Zet 40 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.