Kalfsgebraad met witloof
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kalfsgebraad met witloof

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een echt smaakbommetje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij het vlees in blokjes.

    Pel en ontpit de tomaten, snij ze in partjes.

    Snij ook het witloof in partjes.

    Hak 2 el dragon fijn.

  2. 2

    Bak het vlees goudbruin in de olie. Kruid met peper en zout en blus met de helft van de wijn. Schep het uit de wok en hou apart.

  3. 3

    Doe er het witloof in, laat even bakken en voeg dan de tomaten toe. Laat onder het deksel enkele minuten sudderen.

  4. 4

    Schep er de tomatenpuree, dragon en resterende wijn door. Doe er het vlees weer bij en laat alles nog even doorwarmen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij het vlees in blokjes.

    Pel en ontpit de tomaten, snij ze in partjes.

    Snij ook het witloof in partjes.

    Hak 2 el dragon fijn.

  2. 2

    Bak het vlees goudbruin in de olie. Kruid met peper en zout en blus met de helft van de wijn. Schep het uit de wok en hou apart.

  3. 3

    Doe er het witloof in, laat even bakken en voeg dan de tomaten toe. Laat onder het deksel enkele minuten sudderen.

  4. 4

    Schep er de tomatenpuree, dragon en resterende wijn door. Doe er het vlees weer bij en laat alles nog even doorwarmen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.