Recept

Exotische fruitsoep

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Wat een origineel fruitdessert

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de vruchten (indien nodig) en snij ze in dikke plakken of niet al te kleine stukken.

  2. 2

    Doe de rode wijn in een diepe kookpan. Breng tot tegen de kook aan. Voeg er de port, de suiker, het stukje citroenschil, de kaneelstokjes en het vanillestokje, de steranijs en de kruidnagels bij. Verwarm weer tot net tegen de kook aan. Zet van het vuur. Laat 5 minuten
    trekken.

  3. 3

    Vermeng het fruit in een grote schaal.

  4. 4

    Zeef en voeg er de rode-bessengelei aan toe. Verwarm op een zacht vuur, tot de gelei weer vloeibaar is en de wijnsaus mooi glad.

  5. 5

    Lepel de wijnsaus bij het fruit.
    Serveer lauw of koud.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Exotische fruitsoep

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!