Kaasstoemp
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kaasstoemp

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Na dit gerecht ga je gegarandeerd met een volle maag van tafel

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Bereid de aardappelpuree (zie recept 'aardappelpuree').

    Snij de mozzarella in stukjes en meng met de verse kaas of ricotta en de geraspte kaas.

    Verwarm de oven voor op 225°C.

  2. 2

    Verwarm de room en laat er de kaas in smelten. Roer goed door met een garde. Kruid, wanneer de kaas goed gesmolten is, met peper en zout.

  3. 3

    Verwarm de puree in de microgolfoven of au bain-marie en roer er het kaas-roommengsel door.

  4. 4

    Schep de puree in een ovenschaal en zet 10 minuten in de voorverwarmde oven. Bestrooi na 5 minuten met wat extra geraspte kaas, zodat de puree een mooi goudbruin korstje krijgt (zet eventueel ook de grill aan).

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Bereid de aardappelpuree (zie recept 'aardappelpuree').

    Snij de mozzarella in stukjes en meng met de verse kaas of ricotta en de geraspte kaas.

    Verwarm de oven voor op 225°C.

  2. 2

    Verwarm de room en laat er de kaas in smelten. Roer goed door met een garde. Kruid, wanneer de kaas goed gesmolten is, met peper en zout.

  3. 3

    Verwarm de puree in de microgolfoven of au bain-marie en roer er het kaas-roommengsel door.

  4. 4

    Schep de puree in een ovenschaal en zet 10 minuten in de voorverwarmde oven. Bestrooi na 5 minuten met wat extra geraspte kaas, zodat de puree een mooi goudbruin korstje krijgt (zet eventueel ook de grill aan).

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.