Pasta met broccoli, gerookte zalm en champignons
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pasta met broccoli, gerookte zalm en champignons

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekkere combinatie

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Maak een broccoli schoon en verdeel in roosjes.

    Snij een de champignons in plakjes.

    Snij een de ui in ringen.

    Snij de gerookte zalm in reepjes.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar in voldoende gezouten water.

  3. 3

    Blancheer de broccoli beetgaar. Stoof de champignons in wat boter. Bestrooi met 2 eetlepels bloem en roer goed. Blus met een glas witte wijn en roer tot alle bloem tot een dikke saus vermengd is.

  4. 4

    Voeg er nog 3 dl gevogeltebouillon bij, kruid met zout en cayennepeper en laat indikken. Voeg er 2 dl room bij, de broccoliroosjes en de rode uiringen, en roer om.

  5. 5

    Verdeel de pasta over 4 borden, schenk er de groentesaus over en werk af met de gerookte zalmreepjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Maak een broccoli schoon en verdeel in roosjes.

    Snij een de champignons in plakjes.

    Snij een de ui in ringen.

    Snij de gerookte zalm in reepjes.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar in voldoende gezouten water.

  3. 3

    Blancheer de broccoli beetgaar. Stoof de champignons in wat boter. Bestrooi met 2 eetlepels bloem en roer goed. Blus met een glas witte wijn en roer tot alle bloem tot een dikke saus vermengd is.

  4. 4

    Voeg er nog 3 dl gevogeltebouillon bij, kruid met zout en cayennepeper en laat indikken. Voeg er 2 dl room bij, de broccoliroosjes en de rode uiringen, en roer om.

  5. 5

    Verdeel de pasta over 4 borden, schenk er de groentesaus over en werk af met de gerookte zalmreepjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken.