Recept

Pasta met broccoli, gerookte zalm en champignons

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekkere combinatie

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Maak een broccoli schoon en verdeel in roosjes.

    Snij een de champignons in plakjes.

    Snij een de ui in ringen.

    Snij de gerookte zalm in reepjes.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar in voldoende gezouten water.

  3. 3

    Blancheer de broccoli beetgaar. Stoof de champignons in wat boter. Bestrooi met 2 eetlepels bloem en roer goed. Blus met een glas witte wijn en roer tot alle bloem tot een dikke saus vermengd is.

  4. 4

    Voeg er nog 3 dl gevogeltebouillon bij, kruid met zout en cayennepeper en laat indikken. Voeg er 2 dl room bij, de broccoliroosjes en de rode uiringen, en roer om.

  5. 5

    Verdeel de pasta over 4 borden, schenk er de groentesaus over en werk af met de gerookte zalmreepjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pasta met broccoli, gerookte zalm en champignons
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Maak een broccoli schoon en verdeel in roosjes.

    Snij een de champignons in plakjes.

    Snij een de ui in ringen.

    Snij de gerookte zalm in reepjes.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar in voldoende gezouten water.

  3. 3

    Blancheer de broccoli beetgaar. Stoof de champignons in wat boter. Bestrooi met 2 eetlepels bloem en roer goed. Blus met een glas witte wijn en roer tot alle bloem tot een dikke saus vermengd is.

  4. 4

    Voeg er nog 3 dl gevogeltebouillon bij, kruid met zout en cayennepeper en laat indikken. Voeg er 2 dl room bij, de broccoliroosjes en de rode uiringen, en roer om.

  5. 5

    Verdeel de pasta over 4 borden, schenk er de groentesaus over en werk af met de gerookte zalmreepjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!