Pasta met broccoli, gerookte zalm en champignons

Zo maak je ‘t
  1. Maak een broccoli schoon en verdeel in roosjes.

    Snij een de champignons in plakjes.

    Snij een de ui in ringen.

    Snij de gerookte zalm in reepjes.

  2. Kook de pasta beetgaar in voldoende gezouten water.

  3. Blancheer de broccoli beetgaar. Stoof de champignons in wat boter. Bestrooi met 2 eetlepels bloem en roer goed. Blus met een glas witte wijn en roer tot alle bloem tot een dikke saus vermengd is.

  4. Voeg er nog 3 dl gevogeltebouillon bij, kruid met zout en cayennepeper en laat indikken. Voeg er 2 dl room bij, de broccoliroosjes en de rode uiringen, en roer om.

  5. Verdeel de pasta over 4 borden, schenk er de groentesaus over en werk af met de gerookte zalmreepjes.

Of toch iets anders?

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Spaghetti carbonara met zalm en broccoli

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Pasta met warm gerookte zalm

  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Lasagne met zalm en kabeljauw

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Quiche met broccoli en zalm

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Penne met gerookte zalm