Varkensvlees met ananas uit de wok
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Varkensvlees met ananas uit de wok

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een snelle hap met een zoete toets

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Laat de ananas uitlekken en snij de ringen in stukjes.

    Pers de limoen uit.

    Verwijder de zaadjes uit het chilipepertje en hak het fijn.

    Pel de sjalot en hak fijn.

    Pers het teentje knoflook.

    Hak de koriander en de munt.

  2. 2

    Bereid de rijstvermicelli volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

  3. 3

    Verwarm de olie in een wok en fruit er de chilipeper, de sjalot en de knoflook in. Doe er het
    gehakt bij en bak dat op hoog vuur gaar. Doe er de ananas, de gehakte kruiden, het limoensap en de sojasaus bij. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Laat de rijstvermicelli uitlekken. Vermeng met het gehakt of serveer het er apart bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Laat de ananas uitlekken en snij de ringen in stukjes.

    Pers de limoen uit.

    Verwijder de zaadjes uit het chilipepertje en hak het fijn.

    Pel de sjalot en hak fijn.

    Pers het teentje knoflook.

    Hak de koriander en de munt.

  2. 2

    Bereid de rijstvermicelli volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

  3. 3

    Verwarm de olie in een wok en fruit er de chilipeper, de sjalot en de knoflook in. Doe er het
    gehakt bij en bak dat op hoog vuur gaar. Doe er de ananas, de gehakte kruiden, het limoensap en de sojasaus bij. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Laat de rijstvermicelli uitlekken. Vermeng met het gehakt of serveer het er apart bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.