Recept

Conchiglie met kalkoenreepjes, champignons en courgetten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke pastatopper

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Overgiet de kalkoen met de wijn.

    Voeg peperbolletjes, tijm en selder toe.

    Laat 1 uur marineren.

    Week de paddenstoelen in warm water.

  2. 2

    Bak het spek samen met de ui in de boter.

    Haal de kalkoenreepjes uit de marinade.

    Laat uitlekken en bak ze bij het spek. Kruid met peper en zout.

    Bak dan de courgetteblokjes kort mee.

    Zeef de marinade en voeg die beetje bij beetje toe.

    Laat nog even garen.

  3. 3

    Kook de pasta beetgaar en giet af.

  4. 4

    Laat 1 lepel boter smelten in een pan.

    Voeg de bloem toe, roer om met een houten lepel en doe dit bij het vlees.

    Spoel de geweekte champignons grondig en voeg ze bij de saus.

    Laat nog 5 minuten garen.

    Voeg op het eind de room toe.

    Kruid met peper en zout.

    Serveer met wat gemalen parmezaan en een plukje waterkers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Conchiglie met kalkoenreepjes, champignons en courgetten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!