Recept

Wittekoolsla met sinaasappel en konijn

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker Anders

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de kool in fijne repen. Blancheer ze 10 minuten in gezouten water. Halveer de sinaasappels, snij met een puntig mesje de partjes los tussen de fijne vliesje uit. Vang sap dat eruit loopt op. Snipper de muntblaadjes.

  2. 2

    Vermeng het sinaasappelsap met het citroensap, de komijn, de munt, de honing en olijfolie. Verdeel de dressing over de kool. Schep goed om.

  3. 3

    Snij het konijnenvlees in blokjes. Kruid met peper en zout en bak aan alle kanten goudbruin in boter.

  4. 4

    Verdeel de kwartjes sinaasappel en het konijn over de koolsla.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wittekoolsla met sinaasappel en konijn

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!