Recept

Chocomousse met sinaasappelzeste

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met een frisse toets

bereiding
  1. 1

    Boen de sinaasappelen schoon met warm water. Schil ze flinterdun en snij de schil in heel fijne reepjes. Blancheer ze enkele minuten in kokend water en laat uitlekken.

  2. 2

    Pers de sinaasappelen uit. Doe het sap samen met de suiker en de schil in een pannetje. Breng aan de kook en laat even indikken.

  3. 3

    Klop de room stijf. Klop de eiwitten tot een stevige sneeuw.

  4. 4

    Smelt de chocolade au bain-marie. Schep er voorzichtig de room en de eiwitten door. Verdeel over kopjes of schaaltjes en garneer met sinaasappelschilletjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Chocomousse met sinaasappelzeste

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!