Recept

Lamscurry

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pittig lamsstoofpotje

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui en de knoflook. Spoel het pepertje, verwijder zorgvuldig de zaadjes en snij het in ringetjes.

  2. 2

    Bak de gekruide stukken lamsvlees rondom aan in olijfolie. Doe er ui, knoflook en het pepertje bij. Bestrooi met het kerriepoeder. Roerbak tot de aroma’s vrijkomen.

  3. 3

    Blus met de bouillon. Voeg de kokosmelk toe. Roer goed om.

  4. 4

    Dek af en laat anderhalf uur sudderen tegen de kook aan.

  5. 5

    Boen de bataten goed schoon. Kook ze 15 minuten in gezouten water. Giet af, laat ze wat afkoelen. Pel ze en snij ze in stukjes. Doe ze bij het vlees.

  6. 6

    Schil de ananas, verwijder de harde kern. Snij de ananas in blokjes. Doe die bij het vlees en laat nog een paar minuten goed doorwarmen. Serveer goed heet.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lamscurry

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!