Frambozencoulis

Frambozencoulis
(43)

Deze coulis kan je zowel koud als warm serveren

Tijd:Minder dan 30 minuten
Expertise:Erg makkelijk
Kost:Budget

Ingrediënten

  • g frambozen
  • citroensap
  • dl water (of lichte rode wijn)
  • g poedersuiker

Bereidingswijze

1

Mix met een blender of cutter de frambozen tot puree en wrijf ze door een zeef, om de pitjes te verwijderen .

2

Laat op een zacht vuurtje het water of de wijn met de poedersuiker en het citroensap inkoken tot siroop.

Als de frambozen iets zuurder zijn, zult u wat meer suiker moeten toevoegen. Hoe rijper het fruit, hoe zoeter de coulis.

3

Voeg er de frambozenpuree aan toe, roer goed om en laat nog enkele minuten meekoken.

Verwante recepten

Er zijn nog geen reacties
 

Meld je aan om commentaar te plaatsen.

 

Deze week in 'Ilse kookt'

Deze week kookt Ilse heerlijke, hartverwarmende recepten. Zoals altijd werkt ze met seizoensgebonden ingrediënten en heeft ze ook voor jouw budget.

Bekijk de recepten en video's

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Wekelijks de leukste recepten en culinaire nieuwtjes, rechtstreeks in jouw mailbox? Dat kan! Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief. Heb je al een profiel? Log in en pas je nieuwsbriefvoorkeuren aan!

Waar wacht je nog op?