Frambozencoulis

Frambozencoulis
(54)

Deze coulis kan je zowel koud als warm serveren

Tijd:Minder dan 30 minuten
Expertise:Erg makkelijk
Kost:Budget

Ingrediënten

  • g frambozen
  • citroensap
  • dl water (of lichte rode wijn)
  • g poedersuiker

Bereidingswijze

1

Mix met een blender of cutter de frambozen tot puree en wrijf ze door een zeef, om de pitjes te verwijderen .

2

Laat op een zacht vuurtje het water of de wijn met de poedersuiker en het citroensap inkoken tot siroop.

Als de frambozen iets zuurder zijn, zult u wat meer suiker moeten toevoegen. Hoe rijper het fruit, hoe zoeter de coulis.

3

Voeg er de frambozenpuree aan toe, roer goed om en laat nog enkele minuten meekoken.

Mini tuin maxi effect

Mini tuin maxi effect

Ook als je tuintje erg klein of bijna onbestaande is, kun je het nog mooi vullen met groeiend en bloeiend groen. Het grote geheim: elk miniem vrij plekje benutten, door bijvoorbeeld in de hoogte te werken of planten op te hangen. In dit boek vind je liefst 20 inspirerende, grappige en snel klaar projecten die kleur, focus en een ‘wow’-effect in huis of op je bescheiden buitenplek brengen. Zelfs een piepklein balkonnetje, een trede, een vensterbank of een muur kunnen volstaan! Van potten maak je bijzondere, heel persoonlijke blikvangers, en miniatuurplanten worden zonder veel moeite een tuin in ‘t klein. Laat je inspireren, duik in de wereld van de minituintjes en je zegt nooit meer dat jij geen plaats hebt voor planten!

Verwante recepten

Er zijn nog geen reacties
 

Meld je aan om commentaar te plaatsen.

 

Marta's keukenkriebels

Marta Majewska won de eerste Libelle Lekker! foodbloggers contest. Elke maand vertelt ze ons wat lekkerbekken absoluut niet mogen missen.

Ontdek Marta's tips!

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Wekelijks de leukste recepten en culinaire nieuwtjes, rechtstreeks in jouw mailbox? Dat kan! Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief. Heb je al een profiel? Log in en pas je nieuwsbriefvoorkeuren aan!

Waar wacht je nog op?