Quiche van witloof en zalm

Quiche van witloof en zalm
(9)

Prima combinatie

Tijd:Tussen 30 minuten en 1 uur
Expertise:Erg makkelijk
Kost:Iets duurder
Personen:  

Ingrediënten voor 4 personen

  • vel kruimeldeeg (kant-en-klaar)
  • g gerookte zalm
  • stronkjes witloof
  • grote eieren
  • ml room
  • el dille (gehakt)
  • el paneermeel
  • olijfolie
  • peper
  • zout

Bereidingswijze

1
Verwarm de oven voor op 200°C. Haal het deeg uit de koelkast en laat het op kamertemperatuur komen.
2
Maak het witloof schoon en snij het in reepjes. Stoof ze glazig in olijfolie. Kruid met peper. Laat afkoelen en uitlekken in een vergiet.
3
Klop de eieren los met de room, dille, peper en zout.
4
Leg het deeg in een quichevorm van 26 cm diameter. Prik er gaatjes in met een vork. Bestrooi met het paneermeel. Verdeel het witloof en de zalm over het deeg. Overgiet met het eiermengsel.
5
Bak de quiche ongeveer 40 minuten in de oven. Garneer met wat zalm en een takje dille. Serveer warm of lauw.

Verwante recepten

Er zijn nog geen reacties
 

Meld je aan om commentaar te plaatsen.

 

Deze week in 'Ilse kookt'

Deze week kookt Ilse heerlijke, hartverwarmende recepten. Zoals altijd werkt ze met seizoensgebonden ingrediënten en heeft ze ook voor jouw budget.

Bekijk de recepten en video's

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Wekelijks de leukste recepten en culinaire nieuwtjes, rechtstreeks in jouw mailbox? Dat kan! Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief. Heb je al een profiel? Log in en pas je nieuwsbriefvoorkeuren aan!

Waar wacht je nog op?

Libelle Shop


Meer producten