Recept

Kerstkoekjes met pistaches en cranberries

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk luchtig, goudbruin en overheerlijk dankzij de baking soda.

bereiding
  1. 1

    Meng de zachte boter met de poedersuiker. Voeg het vanille-extract en het citroensap toe.

  2. 2

    Meng in een andere kom de bloem met het maïszetmeel en baking soda.

  3. 3

    Meng de botermengeling en bloemmengeling tot een homogeen zacht deeg. Meng er dan de gehakte pistache en gedroogde cranberries door.

  4. 4

    Vorm balletjes van het deeg en duw ze platter op een met bakpapier beklede bakplaat.

  5. 5

    Bak de koekjes 12 minuten op 170°C of tot ze goudbruin gebakken zijn.

  6. 6

    Laat de koekjes afkoelen en versier met een strikje, leuk als cadeautje op de kersttafel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kerstkoekjes met pistaches en cranberries

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!