Recept

Salade met rosbief en knolselderremoulade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk slaatje, ook prima bij de afternoon tea.


Tip: de Britse afternoon tea draait om presentatie. Door dit slaatje in kopjes te serveren, oogt het meteen stijlvol én is het handig om uit te lepelen. Bovendien kun je het makkelijk vooraf bereiden, enkel de veldsla voeg je op het laatste moment toe.
 

bereiding
  1. 1

    Schil de knolselder en snij of rasp hem in flinterdunne reepjes. Spoel de appel en snij hem in flinterdunne reepjes. Pel de sjalot en snipper ze fijn. Hak de augurkjes en de kappertjes fijn.

  2. 2

    Meng de sjalot, de knolselder, de appel, de peterselie, de augurkjes, de kappertjes, de zure room, de mayonaise, de mosterd, de mierikswortelcrème, peper en zout.

  3. 3

    Besprenkel de veldsla met citroensap, olijfolie, peper en zout. Maak in de kopjes een slaatje van de knolselderremoulade, de rosbief en de veldsla.

Meer interessante vragen

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Salade met rosbief en knolselderremoulade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!