Omeletwrap met andijvie en spek
bereiding
-
1
Snipper de peterselie. Mix de cottagecheese met de gesnipperde peterselie en kruid de kaas met peper en zout. Verhit olijfolie in een wok en roerbak de andijvie krokant. Kruid ze met peper en zout.
-
2
Bak het spek krokant in de airfryer (of in een pannetje) in 5 minuten op 180°C. Laat het uitlekken op keukenpapier.
-
3
Klop de eieren los met de melk en kruid ze met peper, zout en kerriepoeder naar smaak. Verhit boter in een pan, schenk er 1/8 van de eitjes in en bak de omelet ± 2 minuten. Keer ze voorzichtig om en bak ze nog eens 2 minuten. Neem de omelet uit de pan en leg ze op een bord. Herhaal met de rest van de eieren.
-
4
Bestrijk elk omelet met een laagje gekruide cottagecheese en beleg ze met de andijvie en een plakje spek. Neem je deze wrap mee als lunch, rol hem dan strak op en verpak hem in bakpapier of aluminiumfolie.