Enchilada’s met fishsticks
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Pel de rode uien, snij ze in reepjes en doe ze in een schone confituurpot met deksel. Voeg de azijn, de honing en 8 eetlepels water toe en schud goed. Zet koel weg tot gebruik.
-
2
Meng alle ingrediënten voor het sausje, kruid het met peper en zout en zet het koel weg.
-
3
Mix de kant-en-klare salsadip met de zure room en lepel de saus op de bodem van een ovenschaal. Mix de ricotta met de gesnipperde kruiden. Bestrijk elke wrap met ricotta en leg er 2 diepgevroren fish-sticks op. Laat wat ruimte tussen de fishsticks, dat snijdt makkelijker. Rol de wraps op en halveer ze. Leg de wraps in de saus en bak de enchilada’s 12 à 15 minuten in de oven.
-
4
Werk de enchilada’s af met de gepekelde rode ui en de extra dille en geef er de saus bij.