Pompoenlasagne met geitenkaas
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en pers de knoflook. Meng de knoflook en de gedroogde tijm met de tomatenblokjes en kruid de saus met peper en zout.
-
2
Breng de kokosmelk aan de kook. Voeg de zachte geitenkaas toe en laat die op een zacht vuur smelten. Kruid de kaassaus met peper en zout. Bind de saus eventueel met een lepeltje maïszetmeel opgelost in een klein beetje water.
-
3
Vet een ovenschaal in met olijfolie en leg een laag kant-en-klare pompoenvellen op de bodem. Verdeel er wat tomatensaus en dan een beetje geitenkaasbechamel over. Herhaal tot alle ingrediënten op zijn. Eindig met een laagje saus en de geraspte geitenkaas. Bak de lasagne ongeveer 30 minuten in de oven, tot de bovenkant goudbruin ziet. Werk hem af met de verse tijm en serveer.