Groentewok met teriyakisaus
bereiding
-
1
Spoel de aubergine en de courgette en snij ze in blokjes. Halveer de babymaïs en snij de Chinese kool in repen. Pel en pers de knoflook. Kook de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
2
Verhit wat olie in een wok en bak de aubergine- en courgetteblokjes op middelhoog vuur zacht. Schep ze uit de pan en zet ze apart.
-
3
Verhit opnieuw wat olie in de wok en roerbak de babymaïs en bimi een 5-tal minuten. Voeg na 3 minuten de knoflook en de gember toe.
-
4
Voeg nu de Chinese kool toe en roerbak nog 2 minuten. Doe er de courgette- en aubergineblokjes weer bij en giet er de teriyakisaus bij. Roer goed en laat nog 2 minuten sudderen.
-
5
Schep de groentewok in kommen en serveer hem met de noedels. Werk het gerecht af met de sesamzaadjes.