Recept

Taco met scampi’s en ananas-komkommersalsa

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Taco's zijn altijd een goed idee, zeker met zo'n frisse salsa!

bereiding
  1. 1

    Pers het sap uit de limoen. Pel en pers de knoflook. Meng de schoongemaakte scampi’s met de helft van het limoensap, de knoflook, het paprikapoeder, 1 eet-lepel olie, peper en zout. Laat de scampi’s marineren terwijl je de salsa maakt.

  2. 2

    Maak de verse ananas, de rode ui, de chilipeper en de komkommer schoon en snij ze in kleine blokjes. Meng de ananas, de ui, de chilipeper en de komkommer tot een salsa en breng die op smaak met de andere helft van het limoensap en een snuifje zout.

  3. 3

    Verhit de olie in een pan en bak de scampi’s op een hoog vuur 2 à 3 minuten aan elke kant.

  4. 4

    Verwarm de tortilla’s kort in een droge pan en vul ze met de salsa en de scampi’s. Werk ze af met de koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Taco met scampi’s en ananas-komkommersalsa

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!