Recept

Mango-limoen-­kerriesaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk sausje voor bij de BBQ, van Sandra Bekkari!

Bewaar dit lekkere sausje tot drie dagen in een goed afgesloten bokaaltje in de koelkast. Ook lekker bij een moot gegrilde zalm of gegrilde scampispiesjes. 


bereiding
  1. 1

    Schil de mango en snij het vruchtvlees in stukken. Rasp de schil van de limoen tot je 1 koffielepel hebt. Pers 1 eetlepel sap uit.

  2. 2

    Mix de mango met 3 eetlepels water, het limoensap, de limoenschil, de appel­azijn en de olijfolie tot een zachte dressing. Breng hem op smaak met het kerriepoeder, de chilivlokken en een snuifje zout. Bewaar hem in de koelkast.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!