Recept

Gegrilde Romeinse slakropjes met lichte tartaarsausdressing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Gril net als Sandra Bekkari eens slakropjes op de BBQ!

Ben je fan van tahin? deze sesampasta smaakt heerlijk bij gegrilde sla­kropjes. Meng een paar lepels met citroensap en een geperst teentje knoflook en leng de saus aan met olijfolie en eventueel een scheutje water. 


bereiding
  1. 1

    Snij de slakropjes overlangs in de helft. Besprenkel ze met olijfolie en kruid ze met peper en zout. Gril ze kort op een hete grill.

  2. 2

    Pel de sjalot en snij ze in stukken. Doe de sjalot, de peterselie, de kappertjes, de augurkjes, de mayonaise, de yoghurt en de appelazijn in een blender en hak ze fijn. Kruid de saus met peper en zout. Leng ze aan met een scheutje water tot een vloeibare dressing.

  3. 3

    Leg de Romeinse slakropjes op een bord en besprenkel ze met de dressing. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gegrilde Romeinse slakropjes met lichte tartaarsausdressing

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!