Recept

Roerei met cottagecheese, edamame en spinazie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Wat een heerlijk en makkelijk ontbijt, vol eiwitten en volgens de principes van Sandra Bekkari!

Lekker extraatje: met een plakje zalm of een partje avocado erbij geef je deze lunch een extra feestelijke toets. Ideaal voor een brunch!

bereiding
  1. 1

    Blancheer de edamameboontjes 5 minuten in gezouten water. Giet ze af en spoel ze onder koud water. Maak de lente-uitjes schoon en snij ze in ringen. Spoel de spinazie en laat ze goed uitlekken.

  2. 2

    Klop de eieren los en kruid ze met peper en zout. Verwarm wat olie in een koekenpan op een middelhoog vuur en giet er de eieren in. Schep er de cottagecheese op en roer met een houten lepel door het mengsel tot de eieren half gestold zijn.

  3. 3

    Voeg de spinazie toe en laat die al omscheppend slinken. Schep er nu de edamameboontjes onder en laat ze nog even mee opwarmen.

  4. 4

    Schep het roerei op de borden en werk het af met wat extra cottagecheese, de lente-uitjes en het handvol basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Roerei met cottagecheese, edamame en spinazie

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!