Quiche met kip, dragon en geitenkaas
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Pel de uien en snij ze in plakken. Snij de kipfilet in kleine blokjes. Verhit olie in een pan. Kruid de kipfilet met kipkruiden en bak de blokjes 5 minuten in de pan.
-
2
Bak de plakken ui glazig in boter. Blus ze met een scheutje balsamicoazijn en laat ze op een zacht vuur verder garen.
-
3
Rol het kruimeldeeg uit en leg het in een beboterde ronde quichevorm van 26 cm diameter. Prik de bodem in met een vork. Verdeel de kipblokjes en de rondjes ui over het deeg. Snij de geitenkaas in plakjes.
-
4
Klop de eieren los met de room en kruid het mengsel met peper en zout. Schenk het mengsel in de vorm en bestrooi de quiche met de gedroogde dragon. Verdeel de plakjes geitenkaas over de quiche en bak de quiche 25 minuten in de oven. Werk de quiche eventueel nog af met verse dragon.