Recept

Tiramisu met ­aardbeien

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker zomers

Vervang de amaretto eens door limoncello voor een frisse toets.

bereiding
  1. 1

    Spoel de aardbeien, verwijder de kroontjes en halveer de vruchtjes.

  2. 2

    Splits de eieren. Klop de eidooiers samen met de mascarpone en de suiker luchtig.

  3. 3

    Klop de eiwitten samen met de vanillesuiker stijf. Schep het mengsel voorzichtig door de mascarponecrème.

  4. 4

    Meng de amaretto door de koffie. Breek de boudoirs en wentel de koekjes door de koffie. Bedek de bodem van 4 hoge glazen met koekjes, enkele aardbeien en een lepel mascarponecrème. Herhaal tot de ingrediënten zijn opgebruikt. Eindig met een flinke laag mascarpone.

  5. 5

    Zet de glaasjes minstens 3 uur in de koelkast en werk ze voor het serveren af met een blaadje munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tiramisu met ­aardbeien

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!