Scampi’s in Mexicaanse groene salsa
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Haal voor de salsa het vruchtvlees uit de avocado’s. Doe het vruchtvlees samen met de kokosmelk, de groentebouillon, de currypasta en het limoensap in de blender en mix fijn.
-
2
Snij de volkorenwraps in driehoekjes en schik ze op een bakplaat, bedruppel ze met wat olijfolie en bak ze goudbruin in de oven.
-
3
Spoel de komkommers en snij ze in dunne repen. Schil de mango, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
-
4
Bak de scampi’s met het kerriepoeder kort in een pan met olijfolie.
-
5
Schep intussen de salsa in diepe borden en schik er de komkommerrepen en blokjes mango op. Verdeel er de scampi’s over. Werk af met wat grof zeezout, chilivlokken, geroosterde kokosschilfers en eventueel eetbare viooltjes. Serveer met de geroosterde tortilladriehoekjes.