Recept

Gevulde soesjes met avocadocrème en gerookte zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze soesjes zijn ook lekker met een andere mousse. Denk aan zelfgemaakte ricottamousse of een originele mousse van kip.

bereiding
  1. 1

    Klop de room stijf. Halveer de avocado, verwijder de schil en de pit en plet het vruchtvlees fijn met een vork. Besprenkel het met citroensap en kruid het met peper, zout en cayennepeper.

  2. 2

    Spatel de stijfgeklopte room door het avocadomengsel. Doe de crème in een spuitzak.

  3. 3

    Snij de zalm in fijne repen. Spoel de radijzen en snij ze in plakjes. Pel de rode ui en snij hem in ringen. Snij het bovenste hoedje van de soesjes.

  4. 4

    Vul de holte van de soesjes met de avocadocrème. Leg een stukje gerookte zalm en enkele radijsplakjes op de avocadocrème. Werk de soesjes verder af met de rode-ui en de bieslook. Leg de soesjes in kransvorm op een serveerschaal en leg er de rest van de radijsplakjes bij. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gevulde soesjes met avocadocrème en gerookte zalm

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!