Recept

Kokosmousse met granaatappel en rozenblaadjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Toptip!

Meng de kokosroom goed door samen met de room. Zo voorkom je dat die gaat schiften.

bereiding
  1. 1

    Rasp de schil van de limoenen en pers er het sap uit. Warm het limoensap op samen met de honing en de agaragar.

  2. 2

    Roer de kokosroom samen met de room los tot een egale crème. Spatel er het limoen-honingmengsel en de helft van de geraspte limoenschil door.

  3. 3

    Verdeel het mengsel over glaasjes en zet die 2 à 3 uur in de koelkast.

  4. 4

    Haal de pitjes uit de granaatappel. Verdeel ze over de glaasjes en werk die verder af met de rest van de geraspte limoenschil en de rozenblaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kokosmousse met granaatappel en rozenblaadjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!