Recept

Vegan pannenkoeken met gebakken kaneel-steranijsappeltjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Puur plantaardige pannenkoeken! Ze zijn trouwens ook lekker met ander fruit zoals peer of nectarines.

bereiding
  1. 1

    Maak de pannenkoekjes. Meng de amandelmelk met de appelazijn en het vanille-extract. Meng in een andere kom de bloem met de suiker, het kaneelpoeder, bakpoeder en een snuifje zout onder elkaar.

  2. 2

    Giet er nu de amandelmelk en de kokosolie bij en klop tot een glad beslag. Schil en rasp de appel en roer hem onder het beslag. Bak pannenkoekjes van het beslag in de kokosolie.

  3. 3

    Maak de gebakken appeltjes. Schil de appelen en snij in partjes. Bak de appelpartjes met de agavesiroop, de steranijs en het citroensap zacht. Kruid met het kaneelpoeder.

  4. 4

    Vul de pannenkoekjes met de appeltjes, bedruppel met het zoete appelsausje en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Vegan pannenkoeken met gebakken kaneel-steranijsappeltjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!