Recept

Havermoutcrumble met appel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Tip! Maak eens een exotische versie: vervang de appel door mango en het amandelmeel door kokosrasp.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de appelen, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in blokjes. Meng het citroensap, de rietsuiker en 1 koffielepel kaneelpoeder onder de appelen. Doe alles in een ovenschaal.

  2. 2

    Meng de havermoutvlokken met het amandelmeel, het eiwit, 1 koffielepel kaneelpoeder en de arachideolie. Lepel de havermoutcrumble over de appelblokjes in de ovenschaal.

  3. 3

    Bak de crumble zo’n 20 minuten in de oven tot hij mooi krokant en goudbruin is.Lekker met yoghurt of plattekaas.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Havermoutcrumble met appel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!