Recept

Carpaccio van ananas met geroosterde kokos en munt

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een fris en feestelijk dessertje à la Sandra Bekkari!

Extra snel

Koop voorgesneden ananasstukken, waarvan de schil en de kern al verwijderd zijn.

Ook lekker 

Geen fan van kokos? Griekse yoghurt en geroosterde noot­jes zijn een prima alternatief.

bereiding
  1. 1

    Rooster de geraspte kokos in een pannetje zonder vetstof. Hak de cashewnoten grof.

  2. 2

    Snij de schil van de ananas, verwijder de harde kern en snij het vruchtvlees in fijne schijven.

  3. 3

    Lepel per bord 1 eetlepel kokosroom op de borden. Schik er de schijfjes ananas bij. Strooi er de geroosterde kokos en de cashewnoten over en werk de carpaccio af met de geraspte limoenschil en de muntblaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Carpaccio van ananas met geroosterde kokos en munt

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!