Recept

Hotdogs met knakworst en augurk

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Tip: Je kunt de knakworsten ook kort grillen op de barbecue.

Ook lekker met kort gepekelde groentjes. Doe hiervoor wat rauwkost in een kom en zet de groenten onder met water. Voeg een flinke scheut azijn, honing en een snuifje zout toe en laat de groenten een halfuur trekken. De kort gepekelde groentjes zijn extra fris en hebben een crunchy bite. Lekker!

bereiding
  1. 1

    Pel de uien, snij ze in halve ringen en bak ze goudbruin in boter. Kruid met peper en zout. Verwarm de knakworsten in hun eigen nat. Snij de little gem in reepjes. Snij de broodjes in de lengte open, maar snij ze niet helemaal door.

  2. 2

    Beleg elk broodje met wat little gem en een plakje augurk. Leg er een knakworst op en verdeel er de maïskorrels en de zoete ui over. Top af met ketchup en mosterd.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Hotdogs met knakworst en augurk

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!