Recept

Penne met tomatenpaprikasaus en tonijn

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Geen tijd om inkopen te doen? De ingrediënten voor dit gerecht bewaren lekker lang. Koop ze dus één keer in een grote hoeveelheid en bewaar ze in je voorraadkast.

bereiding
  1. 1

    Kook de penne beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de gegrilde paprika’s wat uitlekken en snij ze in stukjes. Pel de knoflook en de uien en snipper ze fijn.

  2. 2

    Stoof de knoflook en de uien in een diepe pan aan in de olijfolie. Voeg na enkele minuten de gegrilde paprika en de tomatenblokjes toe. Kruid de saus met de gedroogde oregano, de tijm, de rozemarijn en peper en zout. Laat zo’n 10 minuten stoven.

  3. 3

    Giet de blikjes tonijn af. Giet de pasta af en schep hem in de borden. Lepel er de tomatenpaprikasaus over en werk af met de tonijn en enkele appelkappertjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Penne met tomatenpaprikasaus en tonijn

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!