Recept

Briochebroodjes met scampisalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk snel hapje voor bij de paasbrunch!

bereiding
  1. 1

    Maak de chilipeper schoon en snipper 'm fijn zonder de zaadjes. Snij de gepelde scampi’s in stukjes van ongeveer 1 cm, roerbak ze kort in wat olijfolie, voeg de chilipeper en de amandelschilfers toe en kruid ze met peper, zout en cayennepeper.

  2. 2

    Halveer de avocado, verwijder de pit en snij het vruchtvlees van de avocado in even grote blokjes als de scampi's. Besprenkel ze met wat citroensap. Maak de selder schoon en snij ze heel fijn.

  3. 3

    Doe de avocado met de selder en de scampi's, chilipeper en amandelschilfers in een kom en kruid ze met peper en zout. Meng er de Griekse yoghurt onder en breng de scampisalade op smaak met peper, zout, nog wat citroensap en cayennepeper.

  4. 4

    Snij een spie uit de briochebroodjes en rooster de broodjes kort in een grillpan. Vul ze met de scampisalade en werk ze af met een plukje koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Briochebroodjes met scampisalade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!